Airco

Wat bieden wij u aan?

Op zoek naar een airco die zorgt dat uw woning of kantoor altijd de juiste temperatuur heeft? Bij JD Projects bieden wij u een groot assortiment Mitsubishi airco’s aan!

Wanneer u kiest voor kwaliteit en design, dan kiest u voor een Mitsubishi airco. Advies nodig? Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte airco!

Een airconditioner heeft naast het koelen van een ruimte, meer functies. Zo kan een airconditioner ook de lucht reguleren, zodat er een constante luchtstroom binnen een bepaalde ruimte ontstaat.
Met behulp van een filtersysteem kan de lucht in een ruimte ook gezuiverd worden.

Onderhoud van uw airco:

Het is verplicht om minimaal 1 x per jaar onderhoud uit te laten voeren aan de airconditioning en andere koelinstallaties.

JD Projects biedt u een zeer complete onderhoudsbeurt aan uw airconditioning en dit is waarom:

Tijdens dit onderhoud worden de filters gereinigd of vervangen, zowel de binnen als de buiten-unit worden gereinigd, de inhoud van het koelmiddel gecontroleerd doormiddel van een lekkage test en de condenspomp worden getest.
Een regelmatige controle zorgt ervoor dat eventuele lekkages en slecht functionerende en/of defecte onderdelen tijdig worden opgemerkt en vervangen, waardoor de levensduur van de installatie opmerkelijk verlengd wordt!
Bacterien groei op de binnen unit kunnen onaangename geurtjes verspreiden en allergische reacties veroorzaken bij personen die zich in de bewuste ruimte bevinden.

Vertrouwen, kwaliteit, technologie, milieu en groei: slechts een aantal principes van Mitsubishi Electric die ervoor zorgen dat u een milieuvriendelijk, kwalitatief en betrouwbaar product in handen krijgt.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte?

Onze gegevens

Onze gegevens

k

BTW-nr: BE0847.666.568

Copyright 2020 Powered by - Privacy Policy - Cookiebeleid